Perşembe, Ekim 04, 2018

İyi Bir Üçlüyüz

İyi Bir Üçlüyüz

            Neden Zafer, neden? Bir an takılı kaldı kafasında beliren soruya; "neden alıp başımı gitmiyorum?"
                   Sonra da zınk diye oturdum gerisin geri taşın üstüne. Buz gibi geldi önce, kıçım haber verdi taşın soğukluğunu. Aslına bakılırsa bana göre hiç de soğuk değildi hava. Kıçıma mı inanacağım kendime mi şaşırdım o anda.
            Neyse, alıp başımı gidemeyeceğime karar verdi yine kıçım yerinden kalkmayarak. Nasıl gidebilirdim ki başka bir yere! Çünkü evim kira idi, kirada oturuyordum uzun süreden beridir. Alıp başımı gidersem başka yerlere, masrafım ikiye katlanırdı, anlayacağınız ev kirasını boşu boşuna ödemiş olurdum. İşte bu dünyayı dolaşamamamın sebebi, hatta kiralık evimden çıkmamamın nedeni bu.
            Son kuruşuna kadar hak etsin istiyorum, benim kahrımı çekerek. Bakmayın sakin göründüğüme, öyle kolay kolay çekilmez benim kahrım. Ama kiralık evim bağrına basıyor beni ve yalnızlığımı. İyi bir üçlü olduk; kiralık evim, ben ve yalnızlığım.
            Ne yazık ki bırakıp gidemeyeceğim kiralık evimi ve yalnızlığımı. Belki bir gün olur da bir göz oda bile olsa kendime başımı sokacak ve kahrımı çekebilecek bir ev alırsam işte o zaman bakın siz; dünya kazan ben kepçe, satacağım anasını. 

Görsel: Google Görseller

4 yorum:

  1. Helal olsun yaşa gez gönlünce olsun hayat halil abi umarım bir gün hayaller gerçek olur ve ayağa kalkıp dümdüz durursun ayakta acıyı tatmadan tatlıyı göremiyor nede olsa insan eline sağlık güzel dolu dolu bir içerik olmuş. kalemıne sağlık

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sezer'ciğim. Sana bir şey diyeyim mi, gençlikte daha zevkli her şey.
      Teşekkür ederim.

      Sil
  2. Gitmek lazım bazen, başka yalnızlıklara dokunmak lazım. Düşünmeden, hesapsızca gitmek lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgili Beyaz Yakalı, dediğinizi becerebildiğimiz sürece daha da insan olacağız galiba. :)

      Sil

Hoş geldiniz.
İlginiz için teşekkür ederim.