Pazar, Mart 21, 2021

Zafer'i ayağa kim kaldıracak?

zafer

Zafer, Kalk Artık

                Zafer, kalk artık ayağa. Oturduğun yeter. Oturmak da ne kelime, ölü numarası mıydı yaptığın? Belki de ölüm isteğiydi, hala devam eden bir durum olabilir mi?

              Dışarıda kocaman bir dünya var kendi bildiğince dönen, hem de çok hareketli bir dünya. Her yer kıpır kıpır, cıvıl cıvıl insanlarla dolu. Neden ilgilendirmiyor bu durum? Belki de ilgilendiriyor ama ilgilenmemiş numarası yapıyorsun, olamaz mı?

            Zafer, eskilere göre kendini daha iyi hissediyordu ana hala ayağa kalkmaya zorlanıyordu. Sanki ayakları adım atmak istemiyor gibiydi. İçinden geçenlerin tekrarlanıp durması azalmaya başlamışlardı fakat olumsuzluklar daha sıklıkla tekrarlanmaya davam eder durumda olduğunu fark ediyor onlara elinden geldiği kadar direnmeye çaba gösteriyor bir an önce ayağa kalkmayı her şeyden çok istiyordu.

            Kendisine oldukça acımasız davrandığının farkında olmasına rağmen bir türlü önüne geçememesini bir türlü anlayamıyor ve bu durumu üzerinde çok fazla durarak tek yapabildiği kendi kendisini motive edecek durumlar yaratmaya çalışıyordu. Ve ayağa kalkacağı zamanın çok yaklaştığı konusunda kendisini rahat hissetmeye zorladı.

Ne kadar büyük bir sevinç olduğunu kişilere anlatılabilecek bir durum olmadığını düşünüyordu. Daima yaşanılan durumlar insanların kendisini ilgilendiren şeylerdi. Üstelik Zafer yalnızdı. Dertlerini, sevinçlerini paylaşabileceği hiç kimsesi yok. İşte bu nedenle kendisini ayağa kaldıracak olan yine kendisinin kendisine yardımları olacaktı.

Devam edecek...
Görsel: Google Görseller

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hoş geldiniz.
İlginiz için teşekkür ederim.