Pazar, Ocak 15, 2017

Bira Mayasının Kanser tedavisinde Kullanılması

Bira Maya Tedavisi - Kanser ve Diğer Hastalıkların Tedavisinde Mucizevi Etkiler

Bira-mayası, tedavi,
Kanser
Mayalar, Saccharomyces cerevisiae adı verilen tek hücreli bir mantardan üretilir ve bira birasında kullanılır. Fırında kullanılan mayayla karıştırılmamalıdır. 

Bol besin içeriğinden dolayı, maya bir gıda takviyesi ve enerji güçlendiricisi olarak satılmaktadır. Natüropatik dükkanlarda toz, pul veya tablet olarak bulunabilir. 

Minerallerin, özellikle selenyum, kalsiyum, fosfor, magnezyum, demir, potasyum ve kromun olağanüstü bir kaynağıdır;B kompleksinden (B12 hariç) hemen hemen tüm vitaminleri ve bitkisel proteinleri içerir. 


        Terapötik endikasyonlar

organizma için enerji üretiminde önemli bir rol oynayan bir B vitamini kompleksi metabolize karbonhidrat, yağ ve protein yardımcı olur. Bu vitaminler aynı zamanda sinir sistemini ve sindirim sisteminin sağlığını, cildin, gözlerin, saçın, karaciğerin ve beyin sağlığını destekliyor. Bu vitaminler vücuda tiamin, folik asit, piridoksin, biyotin, niasin, pantotenik asit ve riboflavin sağlayabilir. 

      İçerdiği krom sayesinde, maya diyabet hastaları için yararlı olabilir. Kandaki şeker seviyelerini kontrol eder, glükoza toleransı geliştirir ve gerekli insülin alımını azaltır. Krom her zaman bedensel yağ azaltma ve en uygun vücut ağırlığının muhafaza edilmesi. Bazı çalışmalar, mayanın da kolestrol seviyesinin düşürülmesine yardımcı olduğunu gösteriyor. Bazı diğer bilimsel sonuçlar, mayanın akneyi iyileştirebildiğini ve grip ve soğuk algınlığını önleyebileceğini ileri sürdü. 
       Bunun dışında biz şimdiye kadar bahsedilen sağlık faydaları, maya sayısız hastalıklarda iyi etkilere sahip olduğu bilinmektedir:

      Enfeksiyonlar 

Soğuk algınlığı, grip, zatürre 

Alt bağışıklık 

mineraller eksikliği 

B avitaminosis 

Depresyon 

Dengesiz bağırsak florasının 

Anemi 

Yorgunluk 

nekahat 

Obezite 
Arteryel hipertansiyon 
Hepatit 
Sedef 
Uyku ve bellek bozukluklar 
Nörolojik ve kas duygularına 
bağırsakların bulaşıcı hastalıklar 
Romen biyokimyacı Eugen Giurgiu selenyum ve B vitaminleri büyük bir konsantrasyon ile maya, anti-kanser terapisinde çok etkili olduğunu söyledi.Almanlar tarafından gerçekleştirilen yakın tarihli araştırmalar, bu ürünün pek çok kanser türünde, özellikle de lenfomalar, lenfosarkomlar ve sarkomlar (temel kurbanı bağışıklık sistemi olan kanser türleri) tedavisinde etkinliğini göstermiştir. Kanser hücrelerinin mayayı tüketip daha sonra kendiliğinden yok olduğu ispatlanmıştır. 
    Mayalılarla yapılan muamele, vücudun invaziv tedaviye direncini arttırır, genel sağlık durumunu iyileştirir ve hayatta kalma şansını arttırır. 



     Bunu yönetmek için: Bir arada duraklama 1 hafta ile 1 ay en fazla kürleri üstlenebilir. Olasılığa uygun olarak uygulanır. Maryland Üniversitesi'nden Tıp Merkezi'ne göre, yetişkinler günde 1-2 kaşığa kadar alabilir. Yiyeceklere ilave edilebilir veya suda / doğal meyve suyunda eritilebilir. 

    Bu takviye almadan önce, doktora danışın. Bu takviye almadan önce, doktora danışın. Diyabet, antidepresanlar ve uyuşturucu (ağrı kesici) için öngörülen ilaca müdahale edebilir ve Chron hastalığı hastaları için tehlikeli olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hoş geldiniz.
İlginiz için teşekkür ederim.