Perşembe, Ekim 01, 2020

Nükleer Gıda.


beslenmek

beslenme ve Nükleer gıda

            Bazen insan emek harcamadan istediğini kucağında buluveriyor. Bu zamana kadar ağır bir şey düşmese de kucağıma, geçenlerde TV’nin başında miskin miskin uzanırken düştü. Kucağıma değil, TV’nin dibine düştü.

            Gıda ve beslenme ile ilgili bir istatistik düştü yere. “Yaklaşık bir milyar kişi açlıkla boğuşuyor, iki milyar kişi de yeterli gıdaya ulaşamıyor” diyordu. Varyemezleri de sayarsak ortalama dört milyar kişi beslenme sorunu yaşıyor bu dünyada. Bu da demektir ki dünyada yaşayanların yarısı. Yanı başımızdaki kişi aç. Üstelik telef olan gıda da hafife alınamayacak kadar fazlaymış dünyada. Ya atılıyor ya da yollarda dökülüyor nakledilirken.

            Mevcut durumdaki dünyada bir umut var. Ancak duyarsız ve açgözlü yöneticileri dikkate alırsak umut yok ve tam tersine umutsuzluk derinleşiyor.

İleri aşamada nükleer gıdalara başvuracağız. Merak etmeyin evirirler sizi, evrimleşirsiniz de nükleer gıdaya yatkınlaşırsınız. Minicik bir tüple ömür boyu idare edersiniz çalışmaya ihtiyaç duymadan.

            “Ne iyi!” diyenleri duyar gibi oldum. İyi, iyi olmasına da çalışana da ihtiyaç duyulmayacak. Robotlar devrede olacaklar. Masrafsızlar hepsi de. Ne yiyecek, ne içecek, ne maaş, ne tatil, ne izin… İşverenin masrafı da düşecek kazancı katlanacak kat kat.  Gözü olanın gözü çıksın, çalış senin de olur… Araba arkası yazılarından alındı. Bir zamanlar sakızdı ağızlarda bu tür laflar.

            

Görsel: Google Görseller

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Hoş geldiniz.
İlginiz için teşekkür ederim.